PONUDBA


TRGOVINSKA OPREMA

Vse za opremo trgovin na enem mestu: prospektna stojala in držala, regalne letve, blistri in kavlji, plakatni okvirji, kasetni ceniki in označbe, označbe za hladilnike, stropne letve, pomožni aranžerski izdelki in pripomočki.

 
 

MERCHANDISING

Obsežna ponudba urejevalcev izdelkov na policah: prekati, progresivni potisniki, poličniki, regalne markacije.


 

 

TRADE MARKETING

Komunikacija s potrošniki – POS izdelki: POS/POP PVC stojala, POS/POP kovinska stojala, POS/POP kartonska stojala, POS/POP namizni displeyi in stojala, POS/POP silosi in totemi, POS/POP dispenzerji, POS/POP krožniki za kovance, POS/POP prodajne krogle in kocke.

…trade marketing več ...MOBILNI MARKETING

Velika izbira opreme za mobilni marketing: promocijski pulti, promocijske mize, palična stojala in »pingvini«, Roll up stojala. Sejemska oprema, promocijske stene in promocijske mize iz modularne konstrukcije oziroma zgradbe.
 

 

VIZUALNA KOMUNIKACIJA

Ponudba izdelkov vizualne komunikacije: stojala in držala za prospekte, reklamna stojala vseh vrst, A table, klip klap okvirji, stensli okvirji, izložbeni okvirji. Poudarek na skupini izdelkov opremljenih z LED in CCFL svetili: svetlobne stene, svetlobni stebri in totemi, svetlobni okvirji.

 
 
 

 
 
 

Stojala EMWE je v VSI.si